Ubytování – Letonice (Centrála)

V našem ubytovacím zařízení Ubytování Letonice nabízíme ubytovací kapacitu až pro 30 osob. Ubytovaní je rozděleno na 2 samostatné recepce.
Z jedné recepce vstoupíte do 5 pokojů – každý pokoj má samostatné sociální zařízení.
Druhá recepce je vstupem k dalším 5 pokojům, které mají společné sociální zařízení (2x WC a 2x sprcha) a také společnou kuchyňku, která disponuje potřebným vybavením.
Součástí objektu je malá předzahrádka, kterou můžete využít na badminton, petanque a jiné drobné venkovní hry. Za letních horkých měsíců zde můžete využít vodní mlhu. Dále Vám rádi nabídneme zastřešené venkovní posezení – až pro 30 osob, venkovní gril či malé mobilní ohniště.
Pro soukromé účely je součástí celého areálu také velká společenská místnost pro 50 osob, kde si můžete za smluvený poplatek zapůjčit stolní tenis nebo si pronajmout výčepní zařízení. Ve velké společenské místnosti je možno pořádat oslavy narozenin, svatby, školní srazy, školení, workshopy a další události. Místnost je plně vybavena projektorem, flip chartem, gastro zařízením nejen pro coffee break. Catering či jiné občerstvení zajistíme na poptávku.