DATONA, s.r.o.

Pokladní a skladové systémy pro obchody a sítě obchodů, samoobsluhy, lahůdky, restaurace, kavárny, vinárny, hotely, fast-foody a provozovny služeb. Implementace pokladních systémů pro konkrétní oborová řešení. Úpravy a vytváření software na zakázku, cloud-hosting, správy systémů.

Pokladna Datona je výkonný a spolehlivý pokladní systém pro retail a gastronomii. Pokladní systémy jsou vhodné pro malé firmy s jednou pokladnou a jedním skladem i pro maloobchodní organizace s desítkami i stovkami pokladen a mnoha desítkami tisíc PLU na každé pokladně. Jako jeden z mála pokladních systémů umí pokladna DATONA prodávat zboží v bezcelních zónách.

Pro naše klienty máme též systém pro věrnostní program. Věrnostní systém DATONA IS vám umožní vystavovat zákazníkům věrnostní karty s různými slevami a různými pravidly pro automatické stanovování velikosti slevy. Pokladna DATONA je k dispozici jako komplet včetně veškerého hardware (pokladní PC, pokladní tiskárna, zákaznický display, čtečka čárových kódů, zásuvka na hotovost a kabely) i jako krabicové softwarové řesení pro organizace s vlastním hardware. DATONA s.r.o. prošla certifikací ISO 9001.